تالار مدیریت نوین تولید

در این تالار در مورد شیوه های نوین مدیریت کارخانه و مدیریت تولید بر مبنای سیستم تولید تویوتا ویا تولید ناب تبادل نظر می شود.
امروز دوشنبه شهریور 14, 89 1:37 am
بيشترين زمان حضور:

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 5 پست ] 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: پروژه دکتری: اجرای تولید ناب در کارخانه ها خودرو سازی
پستارسال شده در: دوشنبه فروردین 23, 89 11:35 am 
آفلاين
تاريخ عضويت: پنج شنبه اسفند 27, 88 5:39 am
آنلاين: 1h 59m 17s
تشکر کرده: 0 مرتبه
پروژه دکتری: اجرای تولید ناب در صنایع خودروسازی

پژوهش گر: دانشجوی دکترا: آقای علیرضا انوری

دانشگاه: UPM مالزی

مشخصات E-mail  
 موضوع پست: سوالات مطروحه در پروژه: نقشه راه
پستارسال شده در: دوشنبه فروردین 23, 89 11:40 am 
آفلاين
تاريخ عضويت: پنج شنبه اسفند 27, 88 5:39 am
آنلاين: 1h 59m 17s
تشکر کرده: 0 مرتبه
1.با توجه به تصویر زیر که مربوط به تحقیقات دانشگاه MIT می باشد آیا نقشه راه (roadmap ) مشابهی وجود دارد؟

[center]
پيوست:
New Picture.jpg
New Picture.jpg [ 97.18 KiB | بازديد 246 بار ]

[right][left][/left]
[right]2. آیا معیارهای زیر از مهمترین معیارها (جهت انتخاب Roadmap) در ایران هستند؟ - لطفا اصلاح کنید.[/right]
[left]The most important characteristics of ideal Roadmap of lean manufacturing are includes:[/left]
[left]Cost;[/left]
[left]Time;[/left]
[left]Flexibility;[/left]
[left]Easy to use[/left]
[right]3. اگر قرار باشه تعدادی معیارهای حیاتی (جهت انتخاب Roadmap)را رنکینگ کنیم، به نظر شما ترتیب اهمیت آنها چگونه میباشد؟[/right][/right][/center]

مشخصات E-mail  
 موضوع پست: Re: پروژه دکتری: اجرای تولید ناب در کارخانه ها خودرو سازی
پستارسال شده در: جمعه خرداد 7, 89 10:10 am 
آفلاين
Site Admin
نماد کاربر
تاريخ عضويت: شنبه بهمن 3, 88 10:39 am
آنلاين: 6d 53m 12s
تشکر کرده: 31 مرتبه
من اولا از جناب دکتر عذرخواهی می کنم بخاطر دیر جواب دادن به این موضوع.

اما پاسخ ها:

1.با توجه به تصویر زیر که مربوط به تحقیقات دانشگاه MIT می باشد آیا نقشه راه (roadmap ) مشابهی وجود دارد؟

ببینید من یادم هست که دوستان ایران خودرویی یکبار از روی همین متد دانشگاه MIT یک متدی برای خود تهیه کرده بودند. ولی تا آنجا که اینجانب از مدیران ارشد ایران خودرو شناخت دارم اینکه چنین راهکارهایی را در اولویت کلی سازمان خود قرار داده باشند بعید است. ولی خوب در مقاطعی حرکت های تبلیغی و یا بعضا واقعی در این راستا انجام می شده.
این را در سطح مدیرعامل و معاونین عرض می کنم گرچه در سطوح مدیران میانی تلاشهای بسیاری انجام شده از جمله اجرای پروژه های کانبان سنکرون در خط تولید تریم 4.

در شرکت سایپا هم پروژه های به نام راه نیسان تعریف شد که مستنداتش در فروم ما موجود است ولی آن پروژه که برگرفته از Nissan Way بود نیز بعد از مدت کوتاهی از عملیاتی شدن آن تقریبا از به فراموشی سپرده شد . بعدها پروژه لجستیک نوین توسط یک شرکت فرانسوی در سایپا مطرح شد که ظاهرا آنهم در حد نوشته و مستندات بیشتر مطرح نشد.

تا آنجا که اطلاع دارم در شرکتهای کرمان خودرو نیز به رویکرد ناب چندان توجه عمیقی نشد.

در بهمن خودرو نیز ظاهرا تلاش هایی شده است ولی من اطلاعات دقیقی از سطح تلاشها ندارم. ولی با مدیران ارشدی که من شنخت دارم بعید است در این مجموعه سند بالا دستی به این مغهوم جاری باشد.

مشخصات E-mail  
پستارسال شده در: جمعه خرداد 7, 89 10:18 am 
آفلاين
Site Admin
نماد کاربر
2. آیا معیارهای زیر از مهمترین معیارها (جهت انتخاب Roadmap) در ایران هستند؟ - لطفا اصلاح کنید.

به سوال شما دو گونه پاسخ می دهم:
الف. بخش مهمی از مدیران ارشد خودوریی به دنبال Show off هستند پس هیچ کدام از معیارهای ذکر شده شما برایشان اهمیتی ندارد. کما اینکه موردی داشتیم که مدیری برای بازدید از سایت های خودرویی خارجی سفر کرده بود اسم سفرش را گذاشته بودند سفر ناب!!!!

ب. Roadmap ناب و اجرای آن در خودروسازی های ایران دچار مشکلات ویژه ای است! به عنوان مثال مساله کاهش قیمت در خودرو سازی چندان اهمیت ندارد! چرا که اصولا قیمت توسط کمیته خودرو وزارت صنایع تصویب می شود و ابلاغ می شود!! و نه توسط خودروسازها!
از طرفی انحصار واردات و تعرفه واردات و بودجه های هنگفت دولتی و مانع از آن می شود که مدیرعامل خودروسازی ها عموما دغدغه کاهش قیمت داشته باشند! گرچه کاهش هزینه ها می تواند موضوع جذابی برای آنها باشد اما با شیوه تفکر ما در ناب سازگاری ندارد!!!!

این نکته جالبی است که من پس از چندین سال کارکردن با مدیران رده بالای خودرویی ها به آن رسیدم

مشخصات E-mail  
پستارسال شده در: جمعه خرداد 7, 89 10:28 am 
آفلاين
Site Admin
نماد کاربر
3. اگر قرار باشه تعدادی معیارهای حیاتی (جهت انتخاب Roadmap)را رنکینگ کنیم، به نظر شما ترتیب اهمیت آنها چگونه میباشد

والا من Cost رو اولویت قرار می دم و بعد زمان!
الباقی جندان برای من مهم نبوده!

مشخصات E-mail  
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 5 پست ] 

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان

جستجو براي:
انتقال به:  
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
-